fbpx

Óriási élmény gyermeknek és felnőttnek – Egyedülálló Ninja park a Yourgamestől!

2022. április 12.

Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb kül- és beltéri rendezvényekre is telepíthető parkja minden korosztálynak maradandó élményt nyújt!

Az úgynevezett Air-Parkok hatalmas népszerűségnek örvendenek a világ szinte minden táján. A Yourgames és a HegeShow csapata rengeteg őrültséget látott már az elmúlt évek alatt, így jobban belegondolva nem is meglepő, hogy ŐK hívták életre Magyarország legnagyobb ilyen jellegű Parkját, ahol a mozgásé a főszerep. Ennél jobban nem lehet kihasználni 600m2-t: a Ninja Park területén ugyanis mindenki megtalálhatja a számára kedves elemet, hiszen a teljesség igénye nélkül különböző csúszdák, ovális mászófal, óriás ugrómatrac, Exatlon akadálypálya, Ninja fal és Air Bag is megtalálható az egyszerre 80 fő befogadására alkalmas egészségközpontú mobilis játszóparkban. Utóbbi a gyerekek egyik kedvence lett, hiszen ezen átélhetik a szabadesés élményét a lehető legnagyobb biztonság mellett. Ráadásul ennek nagyobb testvére szolgáltatja a Hegeshow azonos nevű produkciójában a főszerepet, amely keretein belül 10 méteres magasságból ugranak le a srácok.

Az imént említett részegységek akár külön-külön is rendelhetők, de ha adott a lehetőség, akkor célszerű egyben megrendelni, hiszen úgy teljes mind az élmény, mind a látvány. Egészként lesz a céges rendezvények, önkormányzati események, sportnapok és gyermekfesztiválok, valamint mozgásközpontú nyári táborok fő attrakciója! A Yourgames kínálatában található Air Park az ország legnagyobb WOW faktora a rendezvényeszközök között, ha esetleg megtöltenél egy beltéri csarnokot vagy egy kültéri parkot családokkal, gyerekekkel…

A park alkalmas rengeteg szervezett esemény lebonyolítására. A nagyszerű családi vetélkedők mellett van mód egy Exatlon jellegű akadályverseny megrendezésére is. Amíg a résztvevők szusszannak egyet, addig a Hegeshow csapata egy előre megtervezett akrobatikus előadással is elkápráztathatja a nagyérdeműt! A fentebb olvasott eseményötleteken kívül – a józanész keretein belül – szinte bármi megvalósítható. Csupán a képzelet szabhat határt… /na meg persze Hege :)/ 


Az Óriás Ninja Parkról, vagyis a mozgás élményének egy új világáról bővebb technikai információkat találsz a linkre kattintva.