fbpx

Óriás Ninja Park

Megérkezett hozzánk Magyarország legnagyobb Air Parkja, ami megreformálja a rendezvényekre telepíthető eszközök világát! A 600 nm2-es parkban megtalálod a legnépszerűbb “Ninja Warrior” akadályokat, így megmászhatod a Ninja Falat, egyensúlyozhatsz az óriási Ninja Gömbökön, végigmehetsz egy “Exatlon” jellegű akadálypályán, ugrálhatsz az Akrobatikus matracon, átélheted a szabadesés élményét az AirBag eszközön, kipróbálhatod az ovális Mászófalat és egy izgalmas dobójátékban is részt vehetsz a csúszdák mellett! Ha egyetlen mondattal kellene jellemeznünk, akkor az így szólna: A mozgás élményének egy új világa!

Ebben a hatalmas parkban egy “Exatlon”  vagy “Ninja Warrior” versenyt is meg tudsz hirdetni a rendezvényedre érkezők között, aminek a lebonyolításában a csapatunk is a segítségedre lesz!

Az Air-Parkok hatalmas sikerrel működnek többek között Angliában, Hollandiában, Csehországban és 2020-tól Magyarországon egyedüliként biztosítjuk számodra ezt az óriási rendezvényeszközt!

Helyigény

Technikai igény

Üzemidő

Személyzet létszáma

A park egyben és külön részekben is megrendelhető!

Ismerd meg az Óriás Ninja Park elemeit!

airpark

AirBag

Éld át a szabadesés élményét és próbáld ki az AirBag eszközünket! Te le mernél ugrani!? Érdekességképpen írom, hogy ennek a nagytestvérét használják a legjobb Hollywoodi kaszkadőrök is, akik 30-40 méteres magasságból ugranak le egy-egy akciójelenet kedvéért.

airpark

Óriás Ninja gömbök

Tedd próbára az egyensúlyod és gyorsaságod az óriás Ninja gömbökön! Ez a park egyik legjobb része, ami nagyszerű móka lesz!

airpark

Óriás ugrómatrac

Te tudsz szaltózni? Ha nem, akkor az ugrómatracon ezt is megtanulhatod! Az első eseményünkön több mint 30 fiatal tanult meg szaltózni Béres Norbi  ( Ninja Warrior edző és Hegeshow fellépő ) segítségével!

airpark

Ninja Fal

Három különböző szint, három különböző magassággal! Vegyél egy óriási lendületet és hódítsd meg Te is a legmagasabb szintet!

airpark

Exathlon akadálypálya

Te mennyire gyorsan tudod teljesíteni az ország egyik leghosszabb akadálypályáját!? Az óriás Ninja park részeként ezt is kipróbálhatod nálunk! Ha pedig párban jöttök, akkor versenyezhettek is egymással!

airpark

Ovális Mászófal

Precizitás, Tervezés, Egyensúly, Erő! Ezekre a képességekre lesz szükséged, hogy végig tudd csinálni ezt az óriási akadályt! Ami biztos, hogy nagy kihívás lesz, de garantáltan imádni fogod!

airpark

Ügyességi labdajáték

Három különböző magasságú palánk, ahol próbára teheted a dobóképességed! Akkor leszel a legmagasabb szinten, ha három dobásból mindegyik beletalál a palánkba! A tökéletes végrehajtásban nem lesz könnyű dolgod, de mi szurkolni fogunk Neked!

airpark

Csúszdák

A parkban két csúszdát találsz. Ha sikerült feljutnod a Ninja falra, akkor egy hosszú csúszással kerülhetsz vissza a többi akadályhoz. A másik csúszdát az Airbag mellett találod! Így ha már kipróbáltad az Airbaget, akkor mássz vissza, hogy tesztelhesd ezt a csúszást is.

Néhány fontos kérdést szeretnénk megválaszolni Neked

Egyben és külön is megrendelhető?

Igen! A parkot úgy gyártattuk le, hogy az elemeket szét lehet bontani, így akár a park felét is meg tudod rendelni az eseményedre. Ha viszont módodban áll, akkor egyben érdemes igénybe venned, hiszen a legnagyobb látványt és élményt a park egésze adja meg!

Felnőttek is használhatják?

Természetesen! Egy olyan parkról van szó, ahol a gyerekek mellett a szülők, felnőttek is megtalálják a mozgás és aktív kikapcsolódás örömét, éppen ezért nagyszerű családi program!

Hány fő tudja egyszerre használni a parkot?

A park befogadóképességét az élményfaktor végett maximum 80 főre határoztuk meg, ami Magyarországon egyedülálló! Nincs még egy olyan kültéri rendezvényre telepíthető eszköz, ami egyszerre 80 fő szórakozását tudja biztosítani.

Mennyi idő a park telepítési ideje?

Ez helyszínenként változik, de érdemes 3,5-4 órás telepítési idővel számolni.

Ha Te is szeretnéd ezt parkot a rendezvényedre, akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot!