fbpx

Köszöntelek a YourGames oldalunkon!

Az óriási rendezvényeszközök árnyékából szeretnék bemutatkozni Neked.

Hegedűs László vagyok, többszörös országos bajnok és Guinness Világrekorder sportoló! Bízom benne, hogy a Hegeshow csapat által már ismerős vagyok a számodra.

A professzionális triál bemutatók és extrém sportbemutatók mellett nagyon szerettem volna a hazai szervezőknek biztosítani azokat a rendezvényeszközöket, amik a legnépszerűbbek Nyugat-Európában, és amik hatalmas élményben részesítik a rendezvényre érkezőket.

Miután a YourGames csapat összeállt és úgy éreztük, hogy eljött a mi időnk, elkezdtük egyedileg megtervezve legyárttatni ezeket az eszközöket óriási méretekben! Ami ezután történt, azt Te is megtapasztalhatod! Neked is látnod kell, amikor az emberek először pillantják meg a monumentális méretű AirBag eszközünket, ami átadja a szabadesés élményét, és ami minden rendezvényen telt házzal működik! Neked is át kell élned az ország legnagyobb rendezvényre telepíthető akadálypályájának hangulatát, amin egy komplett Ninja/ Exatlon versenyt is meg tudunk szervezni! Neked is ott kell lenned, amikor az emberek az ország legnagyobb Darts Football vagy Rugby eszközén izgatottan versenyeznek, hogy ki szerzi a legtöbb pontot!

Mindezt végig követheted abból a pihenőzónából, amit azért telepítünk a rendezvényedre, hogy az érkező vendégek feltöltődjenek és élvezzék a jelen pillanat hangulatát.

Miért a YourGames csapata!?

  1. Mert amellett, hogy elvisszük hozzád a legmenőbb eszközöket, egy komplett programot/ versenyt tudunk szervezni ezeken a rendezvényedre érkezők között, ami által még különlegesebbé válik az eseményed!
  2. Mert azokat az eszközöket ajánljuk Neked, amik minden alkalommal nagy sikerrel működnek! Folyamatosan követjük a külföldi trendeket, hogy Nálunk a legnépszerűbb eszközökből választhass!
  3. Mert számít a megjelenés! A rendezvényeszközöknél mindenképpen. Biztosan találkoztál már olyan kopott eszközökkel, amiket szó szerint megevett az idő. Nálunk csak olyan eszközökből választhatsz, amiket egyedire terveztünk és amik kiváló állapotban vannak. Fontosnak tartjuk, hogy ha a mi eszközeinket szeretnéd, akkor azokkal emelni tudjuk a rendezvényed színvonalát.
  4. Mert minden eszközünket óriási méretben gyárttattuk le, így az ország legnagyobb eszközeit visszük el hozzád! Látnod kell a vendégeid reakcióit, amikor először pillantják meg ezeket a rendezvényeden!
  5. Mert az eszközeink EMI-TÜV engedéllyel rendelkeznek, hiszen a biztonság mindenek felett!
  6. Mert biztosak vagyunk abban, hogy Te is elégedett leszel a csapatunkkal, akik minden alkalommal segítőkészek a látogatóiddal!
  7. Mert nagyszerű csomagajánlataink vannak, amik által még kedvezőbb áron dolgozhatsz velünk!