fbpx

Yourgames Exatlon/Ninja Csomag – Kulcs a személyre szabhatóság

2022. április 12.

Mivel napjainkban az élet számos területén fontos a személyre szabhatóság, ezért a YourGames csapata úgy gondolta, hogy a hatalmas élményt nyújtó és méltán népszerű rendezvényeszközök mellett különböző, konfigurálható csomagokkal is színesíti kínálatát! 

Immár öt csomag közül választhatsz, amelyek különböző árkategóriákba esnek, ezért bizonyosan TE is megtalálod majd a legideálisabbat a rendezvényedre! Árkategória szerint növekvő sorrendben ezek a következők: Szabadidő Csomag, Sport Csomag, WOW! Csomag (ezzel azonos szinten van a legújabb szolgáltatásunk, az Exatlon/Ninja Csomag) és a WOW! Plus Csomag.

A fent említett, különböző rendezvényeszközöket tartalmazó csomagok mindegyikére igaz, hogy bármilyen céges eseményen, sportnapon, nyári táborban vagy önkormányzati rendezvényen megállja a helyét. Mivel ezek tartalma személyre szabható, így egészen biztosan tudunk olyat javasolni, amely maradéktalanul kiszolgálja a rendezvényed, miközben biztosítja azt a bizonyos wow!! faktort.  

Mivel a Telepíthető „Exatlon” akadálypályánk (amely hazánk leghosszabb rendezvényekre telepíthető felfújható akadálypályája) ebben a tematikában még mindig hatalmas népszerűségnek örvend, ezért a YourGames alapítója Hegedűs „Hege” László úgy gondolta, hogy az ügyfélélmény növelése érdekében összeállít rá egy kedvező árú csomagajánlatot. 

Nézzük is meg, pontosan mit tartalmaz az Exatlon/Ninja Csomag, és milyen előnyökkel jár. Rendezvényed befogadóképességétől és a rendelkezésre álló terület nagyságától függően állíthatod össze a számodra legideálisabb elemeket, amelyek óriás és sporteszköz kategóriára bonthatók.

A több méretben rendelhető Exatlon/Ninja pálya már önmagában is komoly nívót adhat rendezvényednek, viszont képzeld el, hogy az akadálypálya egy 35 méteres elemét kombinálod az Óriás Ninja Gömbökkel, a Ninja Fallal vagy az Airbaggel. Egy városi vagy gyereknapra pedig ideális választás lehet az Airbag Kids vagy az Ovális Mászófal is.

Amennyiben az Airbaget beválasztod a csomagodba, akkor a Hege Show Air Stars fellépés kedvezményes áron válik elérhetővé. Így pedig még szélesebb korosztályt tudsz megszólítani és érdekesebbé tenni a rendezvényed. Az említett részegységeket a rendelkezésre álló terület különböző pontjain is fel lehet állítani, például egy fesztiválon így célszerű, ugyanakkor egy sportnapon már jobban mutat az az összkép, mikor minden egy helyen található.

Ha ennél is tovább gondolnád a rendezvényed, akkor a pálya tematikájából kifolyólag korábbi versenyzők bevonásával különböző családi vetélkedők, közönségtalálkozók is lebonyolíthatók egy aktivitást serkentő program keretein belül, ahol a gyerekek találkozhatnak példaképeikkel, sőt, akár együtt végig is mehetnek velük a

pályán. Korábbi tapasztalatainkra támaszkodva ennek megszervezésében tudunk segíteni.

A már említett elemek közül minimum hármat, maximum hetet tartalmazhat a Exatlon/Ninja Csomag, szóval elég tág határok között alakítható ez a szolgáltatás, amely ezekkel az eszközökkel, a 8 órás üzemidő alatt akár több ezer embert is képes kiszolgálni. A változatos programokat ésszerű költségek mellett tudjuk biztosítani, az üzemeltetéshez szükséges személyzettel együtt. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot üzenetben, hogy elkészíthessük Neked a személyre szóló ajánlatunkat!