fbpx

Ennek bizony tétje van – Telepíthető „Exatlon” akadálypálya a Yourgames-től

2022. április 12.

Szinte az egész ország figyelemmel követi vagy követte a Ninja Warrior-t, illetve az Exatlon-t a TV-ben. Ezek a produkciók még mindig tartalmas beszédtémákat szolgáltatnak az országnak, ami nem véletlen, hiszen versenyzőként hatalmas kihívást nyújtanak ezek az  ügyességi pályák. Sőt, még nézőként is tetemes élménnyel képes szolgálni!

A Yourgames elhozta hazánk leghosszabb rendezvényekre telepíthető felfújható akadálypályáját, ebben a tematikában. Ennek köszönhetően TE és csapatod is átélhetitek az Exatlon jellegű pálya izgalmait, amely a korábbi években minden eseményen teltházzal működött.

Ez is azt mutatja, hogy ez a legnépszerűbb és az egyik legjobb választás az aktivitást serkentő programok közül, ugyanis a pályát több méretben (35m / 65m / 95m hosszúság) is meg lehet rendelni, tehát még egy kisebb hellyel bíró rendezvényen is óriási élményfaktort képes nyújtani. Ráadásul, mivel külön elemekből épül fel, így azok egymás mellé is rakhatók, így elég akár 50 méter hosszú szabad terület is, ebben az esetben azonban az installáció szélessége nő.

A 4 méter maximális magassággal bíró Exatlon pályán különböző kúszó, mászófeladatok várják a versenyzőket. Ezeket teljes biztonságban, korosztálytól függetlenül bárki meg tudja csinálni a saját maga tempójában. Az egyik korábbi rendezvényen például egy nagymama az unokájával karöltve teljesítette a feladatokat… A pálya tematikájából kifolyólag korábbi “Exatlon” vagy “Ninja” versenyzők bevonásával különböző családi vetélkedők, közönségtalálkozók is lebonyolíthatók egy aktivitást serkentő program keretein belül, ahol a gyerekek találkozhatnak példaképeikkel, sőt, akár még együtt végig is mehetnek velük a pályán.

Azonban egy ekkora volumenű program csakis profi lebonyolítással működőképes: a Yourgames csapata üzemelteti a pályát, a szervező pedig felügyeli a vetélkedőt/versenyt. Az se vegye el a kedved, ha nincs kapacitásod az előbb említett vetélkedők rendezéséhez, hiszen a korábbi tapasztalataink alapján versennyel, vagy nélküle, de az eszközünk hatalmas sikert aratott céges rendezvényeken, sport és városi napokon, gyermektáborokban és fesztiválokon is. 

Bővebb információkért vedd fel a kapcsolatot velünk!