fbpx

Egy újabb őrült „vetélkedő” a YourGames kínálatában – ITT a RunBall!

2022. július 6.

A YourGames csapata ismert arról, hogy a Nyugat-Európában népszerű rendezvényeszközöket minél gyorsabban igyekszik bevenni a kínálatába, hogy a hazai szervezőkön keresztül hatalmas élményben legyen része az általunk színesített eseményekre érkezőknek.

Ezúttal egy olyan vetélkedővel bővült a repertoár, amelyet még Jason Statham is mosolyogva próbált ki a híres amerikai televíziós műsor, a The Tonight Show keretein belül. Nálunk ez az eszköz RunBall néven található meg: ez lényegében egy 3 méter átmérővel bíró felfújható labda, amely már egymagában is élmény tud lenni bárkinek, aki szeretné átélni a gurulás vagy a sebesség élményét (de erre az Extrém Labda termékünk a legmegfelelőbb), de a RunBall párban az igazi! 

Ugyanis adott egy kék labda meg egy piros labda, egy start pozíció, egy pálya és egy célvonal! A játékból az kerül ki győztesen, aki gyorsabban végig ér a pályán, amelynek nehézsége és hossza a rendelkezésre álló helyet és a megrendelő igényeit figyelembe véve alakítható. Ugyanakkor arra is van lehetőség, hogy a labdákat pálya nélkül is elvigyük a rendezvényedre, és mókás bemutatót adjunk a látogatóidnak a RunBall világából.

A RunBall olyan mértékben számít újdonságnak, hogy az első főpróbáját nemrégiben egy ceglédi rendezvényen tartottuk. Ott még pálya nélkül, de ennek ellenére szinte egész napon keresztül kígyózó sor állt előtte! A hozzá passzoló pályával nagyon komoly vetélkedő szervezhető köré, ez pedig remekül passzol a céges rendezvények programjába, vagy akár egy városi sportnapba is. 

Bővebb információkért vedd fel velünk a kapcsolatot, az alábbi űrlap kitöltésével: